Waarzeggen

Hoe en wanneer is waarzeggen ontstaan? Waarzeggen bestaat al heel lang en kent dus ook een lange geschiedenis. Als wij terugblikken in vroegere tijden en het woord van Christus erop naslaan in de bijbel, komen we erachter dat de waarheden, of eigenlijk "het waarzeggen" al in die tijd uitgesproken is geworden. In de tijden waar wij in leven kan waarzeggen als een onderdeel van de mensheid beschouwd worden, maar in vroegere tijden was dat zeker niet het geval. Vroeger waren zintuigen als helderzienden, helderwetend, helderhorend, heldervoelend en waarzeggen taboe. Waarom deze zintuigen taboe waren is eigenlijk heel simpel terug te voeren. Mensen in vroegere tijden konden nog niet om gaan met waarzegsters die waarheden verkondigden of uitspraken, dit als waarschuwing of ter bescherming voor de ander.

Waarzeggen met speelkaarten
In deze moderne tijd lijkt het steeds meer ge├»ntrigeerd te raken, dit is een duidelijk gevolg van onze ontwikkeling en evolutie waar wij nu mee te maken hebben. En eigenlijk bewust hebben kunnen worden, dat de waarheden die ons in vroegere tijden ter oren gekomen zijn, nu echt pas kunnen omzetten in de juiste vorm. Daarom kan waarzeggen nu ook aangenomen worden. Als iemand de waarheid zegt, kunt u er voordeel uithalen, want in deze tijden zijn we bewust genoeg om te weten dat het bij ons allen hoort en uiteindelijk een gelukkiger mens van zal worden. Wilt u meer weten over waarzeggen? Bekijk hier hoe waarzeggen met speelkaarten werkt.  

Consulenten

Maria
Maria
 
 
 
 
 
Boxnummer 102

Gratis proberen Normaal €0.70/min.
Habibi
Habibi
 
 
 
 
 
Boxnummer 123

Gratis proberen Normaal €0.90/min.
 
Ook interessant
Goedemorgen Ayurveda ritueel

Goedemorgen Ayurveda ritueel

Ayurveda is een van de oudste holistische geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit.

De man & vrouw rol in het horoscoopkarakter

De man & vrouw rol in het horoscoopkarakter

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd