Huis opschoning

Een huis opschoning is niet hetzelfde als de grote schoonmaak met stofzuiger en dweil. Net zoals de natuur gebruik maakt van de elementen, water, aarde, vuur en lucht om zich ieder moment weer te zuiveren en in balans te brengen, dienen leefruimtes in huizen en kantoren ook in balans te zijn.

De coach die voor een opschoning kan zorgen verbind zich met de aanwezige energieĆ«n en wordt bewust van waar en waarom er verstoringen zijn. De coach zal dan de evenwicht herstellen. 

Voor een opschoning dient de opschoner zelf ook in balans te zijn en zich fysiek en emotioneel goed te voelen. De ontmoeting met de aanwezige energieĆ«n kan op vele lagen plaatsvinden. De aardeplek is aan vele invloeden onderhevig geweest, meestal voor de bewoner onbekend, ook dolende zielen willen wel eens aanwezig zijn maar willen vaak graag naar het licht geholpen worden. 

Consulenten

Maria
Maria
 
 
 
 
 
Boxnummer 102

Gratis proberen Normaal €0.70/min.
Habibi
Habibi
 
 
 
 
 
Boxnummer 123

Gratis proberen Normaal €0.90/min.
 
Ook interessant
Interview met consulent Marjolein

Interview met consulent Marjolein

Ja, mijn sterke intuïtie, heldervoelend en helderwetendheid is altijd alduidelijk aanwezig geweest en hierdoor komt ook mijn sterke connectie met de dierenwereld.Ik ben dat verder gaan ontwikkelen en inzetten en heb deze roeping tot mijnberoep gemaakt.

Spiritueel verbinden

Spiritueel verbinden

In ons dagelijks leven worden we regelmatig geconfronteerd met stressvolle situaties, dagelijkse verplichtingen.