Foto lezen

Hoe is foto lezen ontstaan en waar komt het vandaan? Vaak is het heel moeilijk, om uit te leggen, waarom iemand door een foto in de hand te nemen, ineens daarbij een gevoel blijkt te hebben. Of foto lezen nu positief of negatief genoemd kan worden, het is er gewoon. In mijn beleving en ervaring die ik hieruit heb mogen meegenomen, is het wel zo, dat die persoon op een foto staat, maar eigenlijk hetzelfde werkt als dat je deze persoon in het echt zou zien. Foto lezen is en blijft energie van diegene die weergegeven is al is dit op fotopapier. Als je een sterke intu├»tie of fijngevoeligheid hebt, dan hoef je eigenlijk de persoon alleen goed te bekijken. Paragnosten en een medium hebben uitzonderlijke gave die een foto reading kunnen geven. Bekijk direct of zij beschikbaar zijn. 

Foto reading
Het is eigenlijk een en dezelfde energie die je te zien krijgt. Het eerste vallen de meeste mensen ogen en mimiek op, waar je vaak in aflezen kan, hoe iemand op dat moment in elkaar zit of wat voor een karakter iemand bezit. Fotoreading kan door onze coaches gedaan worden. Het zijn vaak hele mooie gevoelige en zeer interessante plaatjes, alleen op papier vastgelegd door een gevoelige lens! Het mooiste voorbeeld hiervan is natuurlijk de fotograaf achter de lens, die op zijn manier weer kijkt, en zegt hoe diegene het beste vastgelegd kan worden, om het beste van de persoon goed te kunnen weergeven. Vaak precies zoals diegene is, en wij weer lezen kunnen middels het foto lezen. Het is een bijzonder gegeven, dat sinds lange tijden dat foto's al bestaan nog steeds zo gekeken kan worden, en dat men op die wijze een indruk van iemand kan krijgen.

Daarbij heb ik het gevoel dat als men een foto bij zich droeg, en dat zal nu ook nog zo zijn, dat men zich niet zo alleen voelde, of dat je juist door een foto te bekijken je ervan bewust kon worden, of je diegene aardig kon vinden, of een goede werknemer, of partner kon worden voor je kinderen, of een dierbare. Hoe dan ook, het zal blijven bestaan, en het laatste woord is hierover niet gevallen. Al bij al, een mooi bruikbaar gegeven.

Consulenten

Maria
Maria
 
 
 
 
 
Boxnummer 102

Gratis proberen Normaal €0.70/min.
Habibi
Habibi
 
 
 
 
 
Boxnummer 123

Gratis proberen Normaal €0.90/min.
 
Ook interessant
Interview met consulent Gert

Interview met consulent Gert

Ik heb een enorme overvloed aan energie en liefde en als ervaringsdeskundige op enorm veel vlakken is dit werk één ...

Ik ben mijn doel in het leven

Ik ben mijn doel in het leven

Je leeft zoals je denkt dat het hoort en wat er van je verwacht wordt. Je loopt regelmatig je eigen gevoel voorbij...