Blokkades

Er zijn veel verschillende soorten blokkades die vaak ontstaan door stress. Hierbij is stress een breed begrip, omdat het alles kan zijn wat je systeem uit balans brengt. Denk aan je energie als een piramide. Die heeft vier zijdes: structuur, emotie, chemie en intellect. Eigenlijk wie jij van binnen bent. Er is ook een buitenkant: jouw situatie, bestaande uit geschiedenis, toekomst en waarheid. Al die aspecten werken voortdurend op elkaar in. Niet verbazend dus dat jouw lichamelijk en emotioneel welbevinden op allerlei manieren beïnvloed kan worden. 

Je lichaam kan veel zelf oplossen. Het heeft een natuurlijk zelfhelend vermogen. Maar door stress kunnen er energetische blokkades ontstaan, die dat vermogen verzwakken. 

Spirituele blokkades kunnen in dit leven gecreëerd zijn of meegenomen uit een vorig leven. Blokkades vragen om opschoning, de aarde heeft, net als de mens “haast” om met zichzelf weer in het reine te komen. Verlangen naar harmonie, liefde en eenheid. De klachten op fysiek, emotioneel en mentaal gebied helpen ons zoeken naar een oplossing. 

 

Consulenten

Maria
Maria
 
 
 
 
 
Boxnummer 102

Gratis proberen Normaal €1.00/min.
Mirjam
Mirjam
 
 
 
 
 
Boxnummer 138

Gratis proberen Normaal €2.50/min.
 
Ook interessant
Interview met consulent Gert

Interview met consulent Gert

Ik heb een enorme overvloed aan energie en liefde en als ervaringsdeskundige op enorm veel vlakken is dit werk één ...

Maak kennis met 24astro!

Maak kennis met 24astro!

Bent u klaar voor spirituele ontwikkeling, dan komen de aanwijzingen vanzelf op uw pad. U bent niet voor niets op 24astro!