Gert
Gert
 
 
 
 
 
Mijn beoordelingen

Alle beoordelingen

Mijn expertises
Mijn kwalificaties
Quantum-Touch Level 1 en 2 |
Quantum Allergy en Quantum-Share |
Self Created Health Instructors |
Coachend Leiderschap/NLP |
Delen:
 

Gert

Mijn naam is Gert,

Terugkijkend op mijn levenspad waren de signalen op jonge leeftijd al heel vroeg duidelijk van waar mijn missie in dit leven lag, er te zijn voor anderen. Wat voor mij als kind verschrikkelijk zwaar was door alles te kunnen voelen bij anderen, is nu voor mij een schat van waarde en een prachtige GIFT!!

Ik ben altijd zeer ge├»nteresseerd in de mens en zijn verhaal. Ik reik mensen graag die helpende hand toe in zowel werk als priv├ę. Door goed naar anderen en mijn gidsen te luisteren, hoor, voel, en zie ik al heel snel het patroon waar ze in vast zitten en door jarenlange ervaring als begeleidend-coach zie en krijg ik snel het antwoord.

Alle levenservaringen op sociaal-, werk - en studiegebied hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en wie ik wil zijn. Het heeft mij gebracht in het HIER en NU! Als spiritueel geluks en motivatie coach en Quantum therapeut help ik mensen terug in hun kracht te zetten. Ik houd hen een spiegel voor en kan hen bewust laten worden van zijn of haar patroon, waarom ze van die nare dingen mee maken, maar vooral hoe mooi en bijzonder zij zijn, zodat het talent wat in hun schuilt weer de aandacht en liefde krijgt zodat diegene weer kan stralen en kan zijn wie ze willen zijn in deze mooie wereld!

Met een heel leerzaam, mooi levenspad vol grote uitdagingen en met vallen en opstaan, het denken omgezet in het voelen en luisteren, heeft mijn levensreis mij gebracht bij mijn ware ik! Hoe zwaar de lessen ook waren, ik ben trots en dankbaar als ik terugkijk en ben heel gemotiveerd, enthousiast en blij als ik in de toekomt kijk. Op deze manier als een echte mensen mens die met beide benen op de grond staat, maak ik met veel liefde en enthousiasme werk van het leven door er te ZIJN!!
24astro.nl//consulenten/gert-104
Delen:
Niet beschikbaar
Boxnummer
104
Tarief €1.50/min.
Meer consulenten