Interview met consulent Irma

Welke consulent kan jouw vragen het beste beantwoorden?

De consulenten hebben diverse specialiteiten. We hebben de consulenten geïnterviewd zodat jij de kans krijgt om ze beter te leren kennen
en hierdoor beter een keuze kan maken voor een consulent die het beste jou vragen kan beantwoorden.

Consulent Irma boxnummer 110

Je bent een nieuwe consulent bij 24astro.nl, maar je bent niet nieuw in het vak.

“Ik ben 34 jaar actief als consulent”

Wat is de reden om dit werk te doen?

“Ik heb ruim 34 jaar gewerkt als management en communicatie trainer, loopbaanbegeleider en outplacement consultant. Maar mijn passie is altijd (daarnaast) Astrologie geweest. Ik heb eind jaren 90 de 3-jarige opleiding Psychologische Astrologie gevolgd. Door al mijn ervaringen en kennis kan ik met verschillende expertises werken als consulent/coach.
(Astroloog, Horoscoop, Lifecoach, Relatie-en Mental Coach).”

Beschik jij over een gave?

“Nee. Ik ben Astroloog en je hebt daarvoor een gedegen opleiding nodig om dit vak uit te oefenen.”

Er zijn consulenten die werken met hulpmiddelen zoals tarotkaarten. Maak jij wel eens gebruik van hulpmiddelen tijdens een consult?

Ik werk met, door mij zelf ontwikkelde, Intuïtieve Astrologische kaarten en een programma om jouw persoonlijke verjaardag horoscoop, solaar, relatiehoroscoop of uurhoekhoroscoop te maken.”

Is er iets waarin jij uitblinkt, een specialiteit?


“Persoonlijke Verjaardag horoscopen, kinderhoroscoop, relatiehoroscoop, solaar, Voorspellende Astrologie, uurhoekhoroscopen, gezins-en lifecoach, loopbaanbegeleider.”

Hoe ga je over het algemeen te werk?

“Ik ben een zeer ervaren astroloog en coach en heb een luisterend oor, ben warm en hartelijk, sterk aanvoelend en praktisch. Ik help je weer in je kracht te zetten en te ontdekken wie je bent en welke keuzes bij je passen. Hierdoor voel je weer de innerlijke vrede, inspiratie en kracht.”

Wat zijn de leuke aspecten van je werk?


Dat ik ieder moment van de dag een mooi mens weer verder kan helpen en ons te realiseren dat geluk nooit helemaal weg is. Het komt altijd terug in een nieuwe vorm!”

Wat zijn je passies in het leven?


“Mijn kinderen, gezin en mijn werk als astroloog en lifecoach”

 
Wat doe je wanneer je zelf op zoek bent naar antwoorden?


“Ik maak mijn eigen horoscoop en dan vind ik alle antwoorden op mijn vragen. Ik voel daarna weer mijn kracht en innerlijke rust en vrede.”

 

 

geschreven door
Irma-Van-Der-Wijk
Irma-Van-Der-Wijk
 
 
 
 
 
Boxnummer 110

Welkom! Ik ben Irma, Astroloog en Coach, en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie (3 jarige opleiding). Met Astrologie help ik je verder met jouw levensvragen.

Gratis proberen Normaal €1,00/min.

Recente blogs