Interview met consulent Conny Hogervorst

Welke consulent kan jouw vragen het beste beantwoorden?

De consulenten hebben diverse specialiteiten. We hebben de consulenten geïnterviewd zodat jij de kans krijgt om ze beter te leren kennen en hierdoor beter een keuze kan maken voor een consulent die het beste jou
vragen kan beantwoorden.

Consulent Conny Hogervorst boxnummer 114

Je bent een nieuwe consulent bij 24astro.nl, maar je bent niet nieuw in het vak.

“Klopt ik werk al jaren als medium.”

Wat is de reden om dit werk te doen?

“Het is mijn passie om mensen in hun kracht te helpen. Ik zie zoveel mensen worstelen met
wie ze eigenlijk zijn in essentie dat ik graag wil bijdragen om hun ware zelf te vinden. Een ieder mag zijn wie hij is en zijn eigen leven leiden zonder veroordelingen en het anderen naar het zin te maken. Het is zo belangrijk dat je jezelf op de eerste plaats zet. Jij bent de kapitein van jouw schip. Ik help graag om de kapitein aan het roer te zetten.”


Beschik jij over een gave?

“Ik ben helderhorend, heldervoelend, helderziend en helderwetend. En heb helende handen. Ik wist het al toen ik begin 20 was dus werk al een hele tijd als medium. Ook als kind had ik al bepaalde ervaringen en was de interesse altijd al aanwezig.”

Er zijn consulenten die werken met hulpmiddelen zoals tarotkaarten.
Maak jij wel eens gebruik van hulpmiddelen tijdens een consult?


Ik werk o.a. met bloesemremedies, cel zouten micro elementen en soms kristallen. Ook maak ik
spirituele tekeningen met bijpassende boodschap. En wat ik al niet meer tegenkom waarvan ik denk dat het voor iemand kan werken.”


Is er iets waarin jij uitblinkt, een specialiteit?


“De Akasha kronieken lezen staat op 1 maar daarnaast is het healerschap ook sterk aanwezig
en doe ik heel graag. En ja eigenlijk alles wat ik doe is speciaal voor mij.”


Hoe ga je over het algemeen te werk?


“Als ik voor iemand de Akasha lees dan begin ik altijd met een openingsgebed om toegang te
krijgen tot de specifieke informatie van de persoon in kwestie. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en type ik de antwoorden meestal op. Soms komen ze zo door als het een kort antwoord betreft. En aan het einde van de sessie sluit ik het boek weer met een kort gebed. Bij een healing roep ik mijn kosmische
vrienden erbij en die verzorgen samen met mij de healing nadat ik heb gevraagd waar de cliënt graag aan wil werken. Mijn Gidsen vertellen mij dan precies wat zij doen en waar er blokkades zitten en wat ik moet doen tijdens de healing en wat hun bevindingen zijn. Het is fantastisch om met hen samen te werken en ook
dat kan op afstand of in de praktijk. De bloesemremedies pendel ik eerst uit en neem ze dan vervolgens met de cliënt door voordat ik ze in een flesje doe.
Hetzelfde voor de micro elementen en de cel zouten welke ik niet in voorraad heb, bestel ik.”


Wat zijn de leuke aspecten van je werk?


Het leuke vind ik altijd dat het zo fijn is als je mensen blij kunt maken en op zie knappen. Dat
het effect heeft. Dat ze groeien en duidelijk in hun zijnskracht komen. Dan voel ik me heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen en voel me dan bevoorrecht dat ik deze mooie taak hebt gekregen hier op aarde.”


Wat zijn je passies in het leven?


“Mijn passie is echt de Akasha lezen en de healingen. De mensen helpen, de channelingen schrijven. daarnaast ben ik verzot op het water. De zee en het IJsselmeer waar ik vlak bij woon. Heerlijk.”

Wat doe je wanneer je zelf op zoek bent naar antwoorden?

“Mijn eigen Akasha openen, want dat kan ook heel goed. Maar ook collega's raadplegen. Ook ik heb
af en toe bevestiging nodig en schroom dan ook niet om dingen aan collega's te vragen. Ik heb inmiddels een paar hele goede vriendinnen die ook medium zijn en daar kan ik altijd bij terecht. Zo fijn om elkaar te ondersteunen en te helpen groeien. Maar ook wel eens iemand die mij niet zo goed kent. Dan is het altijd
weer spannend wat de antwoorden dan zijn. Gelukkig komt het vrijwel altijd overeen met wat ik zelf al uit mijn Akasha heb gehaald.”

geschreven door
Conny-Hogervorst
Conny-Hogervorst
 
 
 
 
 
Boxnummer 114

Ik lees de Akasha-kronieken. Ik werk anders dan de anderen. Geen open consult maar gericht vragen stellen, te beginnen met Hoe, Wat of Waarom. Via een openingsgebed, waar ik jouw volledige naam voor nodig heb, krijg ik toegang tot jouw informatie.

Gratis proberen Normaal €1,00/min.

Recente blogs