Gratis spreken met een medium of paragnost

Mediums en paragnosten zijn mensen met een sterk ontwikkeld paranormaal vermogen die in staat zijn om informatie, toestanden en situaties waar te nemen  die de meeste mensen, met behulp van de vijf zintuigen niet kunnen waarnemen.

Mediums verbinden zich met de ongeziene wereld van energie die zowel rondom, in als buiten de waargenomen wereld van materie bestaat.

Toegewijde paranormale mediums wijden hun leven aan het helpen van anderen die daar bij gebaat zijn. Diep gevoelig en empathisch voor onze energieën, worden ze vervuld in het helpen van degene die ondersteuning kan gebruiken om zijn/haar levenspad te bewandelen.


Het verschil tussen en paragnost en een medium


Een paragnost kan beschikken over diverse gaven zoals helderziendheid, helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderruikend. Een medium kan vaak ook contact maken met bepaalde entiteiten waar de medium boodschappen van kan ontvangen.

Hoe werkt de gave van een medium?


Ze gebruiken meditatie, visualisatie en andere kalmerende technieken om de geest en fysieke processen te vertragen. Dit verandert de perceptie van de medium en verhoogd hun bewustzijn naar een hogere subtielere
frequentie. Ze ontvangen signalen van energie vanuit de geestelijke wereld, geestelijke gidsen en degenen onder de levenden die een belangrijke boodschap hebben. Ze vertalen deze berichten in taal en kunnen ook
advies en interpretatie bieden.

Mediums zijn bijzondere mensen die hun gaven gebruiken om andere te helpen op hun levenspad. Soms is een woord van liefde of een zin van iemand die is overleden hetgeen wat iemand nodig heeft om vrede te hebben met het gemis van die persoon in hun leven.

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een medium te spreken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met één van de mediums van 24astro.nl.


Recente blogs